OM BENZBUTIKKEN

Vi startet med restaurering av gamle Mercedes biler i 1980 tallet og har stort sett drevet på hobby basis siden da.

I 1994 til 2011 driv vi med import av alle typer Mercedes hovedsakelig veteraner til Norge.

Det ble importert mange W107 og W113 biler i denne perioden.

Samtidig med dette var det stor etterspørsel av deler til disse bilene. Vi startet i det små med deler etter behov fra kundene, og i dag har vi bestemt oss å satse stort.

Vi har inngått meget bra avtaler med våre laverandører; slik at vi kan tilby våre kunder de laveste prisene i markedet på topp kvalitet produkter.

Mercedes-Benz delene vi seller er konstruert spesielt etter Mercedes-Benz spesifikasjoner for å gi deg nøyaktig passform, kvalitet og riktig funksjon for topp ytelse til din Mercedes-modell. Her på benzbutikken.no tilbyr vi ekte OEM Mercedes-reservedeler, så vel som høyverdig reproduksjonsdeler. Kjøp din Mercedes-reservedeler nå fra Benzbutikken og dra nytte av god prising, eksepsjonell kundeservice, rask levering og topp kvalitet på alle dine Mercedes-Benz-reservedeler.

Riktig delgaranti

Ikke sikker på at du har den riktige delen? Kontakt oss eller gi oss ditt chassisnummer, så kan vi bekrefte at denne delen passer til din spesifikke modell.

Omtrent alle produkter er på lageret vårt i Norge. Dersom de må bestilles leverer vi innen 14 dager. Om det er problemer kontakter vi kundene.

Vi kan tilby gratis frakt for ordrer over 2000,- (på ordinær pris)